West-Vlaanderen

Volgende geplande ontmoetingsgroep

Er is in deze regio nog geen ontmoetingsgroep gepland

 

Zoekertjes

WV001: Ik ben een man van 40, woonachtig te Menen. Ik zoek een PlusVriend (m/v) om samen een koffietje te gaan drinken of een keertje naar de cinema te gaan. Ook voor een wandeling in de natuur ben ik zeker te vinden. Ik kan me makkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer richting Gent of de kust. Je hoeft dus niet direct bij me in de buurt te wonen. Heb jij zin om samen een activiteit te doen ? (18/06/2019)

WV002: Ik ben een man van 38 jaar, woon in Kortrijk. Daarnaast vertoef ik vaak in Gent, waarnaar ik me makkelijk met het openbaar vervoer verplaats. Mijn interesses zijn zeer uitgebreid. Graag zit ik in de natuur, om te wandelen of te vissen. Of met mijn handen tussen de planten, want ik werk graag in de tuin. Daarnaast wens ik me verder creatief te ontwikkelen in muziek, woord/poëzie, kunst... Ik zoek een PlusVriend die me misschien nieuwe dingen kan tonen. Samen activiteiten met me wil doen die ik zelf misschien nog niet deed. Ik zoek een contact waarin we wederkerig kunnen leren (25/06/2019)

WV003: Ik ben een man van 49 jaar en woon op een rustig plekje midden in de polders. Ik verplaats me in de regio Brugge - Kust, met bus, trein en fiets. Ik heb lang in de horeca gewerkt, maar mijn psychische kwetsbaarheid bracht mij op hobbelig pad. Ik bleef echter niet bij de pakken zitten en volgde een opleiding als Ervaringsdeskundige (ED) bij UilenSpiegel. Momenteel ben ik actief als ED in verschillende werkingen. Ik heb een dochter van 12, en zij is mijn passie.
Ik ben al jaren niet echt meer uit geweest, omdat ik het tegenwoordig met heel wat minder moet stellen. Ik hoop een PlusVriend te vinden die samen een concertje wil doen, een film wil gaan kijken of een keer samen uit eten wil gaan (30/07/2019)

WV004: Ik ben een man van 46 jaar, woon in Tielt. Mijn interesses zijn zeer uitgebreid. Graag zit ik in de natuur, om te wandelen of te vissen. Of met mijn handen tussen de planten, want ik werk graag in de tuin. Daarnaast wens ik me verder creatief te ontwikkelen in muziek, woord/poëzie, kunst... Ik zoek een PlusVriend die me misschien nieuwe dingen kan tonen. Samen activiteiten met me wil doen die ik zelf misschien nog niet deed. Ik zoek een contact waarin we wederkerig kunnen leren. Heb je interesse om samen PlusVrienden te worden ? (21/10/2019)

 

Wil jij PlusVriend worden met iemand uit deze zoekertjes ?

Neem dan contact op via anneke@uilenspiegel.net
Opgelet! Vergeet niet de code van het zoekertje te vermelden. Bijvoorbeeld: WV001