Praatgroepbegeleiders


Betekenisvolle inzet voor lotgenoten

Heb je een psychische kwetsbaarheid en wil je iets betekenen voor anderen, organiseer je graag en werk je graag samen, dan zijn onze vacatures voor vrijwillige praatgroepbegeleiders misschien iets voor jou? Vzw UilenSpiegel voorziet in een opleiding 'Gespreksgroepen begeleiden', een passende verzekering en volledige terugbetaling van de gemaakte kosten.

Momenteel zoeken we vrijwilligers te Leuven, Brussel en Mechelen.

  • Lin begeleidt de psychosegroep te Leuven en zoekt één of twee mede-gespreksgroepbegeleiders. Als jij een kwetsbaarheid hebt voor psychose en je voelt je voldoende hersteld om gesprekken in goede banen te leiden, dan is deze vrijwilligersfunctie misschien iets voor jou? Voor meer info mail naar thomas@uilenspiegel.net of bel 0484 81 44 08 (Thomas)
  • Siegfried en Erik willen graag een praatgroep voor psychisch kwetsbare mensen opstarten te Brussel. Ze hebben reeds een locatie en veel motivatie maar zoeken nog twee compagnons. Zou je graag activiteiten organiseren en gesprekken begeleiden? Mail dan zeker naar thomas@uilenspiegel.net of bel 0484 81 44 08 (Thomas)
  • Kristin en Veerle zoeken nog een derde lotgenoot om de depressiegroep Mechelen mee te helpen begeleiden.  Voor meer info: thomas@uilenspiegel.net of bel 0484 81 44 08 (Thomas)

Interesse?

Neem contact op met Thomas voor meer informatie: thomas@uilenspiegel.net of 0484 81 44 08.  

 

(deze pagina werd bijgewerkt op 31/10/2020)

Lotgenotenbegeleiders