Praatgroepbegeleiders


Betekenisvolle inzet voor lotgenoten

Vzw UilenSpiegel is steeds op zoek naar vrijwilligers om haar aanbod aan praatgroepen in Vlaanderen en Brussel uit te breiden  Hiervoor zoeken we warme persoonlijkheden met een groot empathisch vermogen en een luisterend oor.   

Uiteraard ga je dit niet alleen doen, we zorgen voor de gepaste ondersteuning en we zorgen ervoor dat de praatgroepen altijd door minstens twee personen worden begeleid.

Verder voorziet vzw UilenSpiegel in een opleiding 'Gespreksgroepen begeleiden', een passende verzekering en volledige terugbetaling van de gemaakte kosten.


Momenteel zoeken we dringend extra gespreksgroepbegeleiders in Mechelen: 

Kristin en Philip zoeken nog een derde medebegeleider voor hun groep (her)-leven.  Deze groep is voor mensen met een kwetsbaarheid voor depressies

Interesse?

Neem contact op met Thomas voor meer informatie: thomas@uilenspiegel.net of 0484 81 44 08.  

 

UilenSpiegel breidt uit en wil in het Brusselse de werking versterken. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers voor:

Lotgenotencontact Brussel

Woon je in het Brusselse en heb je een psychische kwetsbaarheid (angst, depressie, borderline, psychose …)?

Organiseer je graag, vind je betekenisvol werk belangrijk en voel je je voldoende hersteld om gesprekken in goede banen te leiden?

Dan is onze openstaande vacature voor vrijwillige gespreksgroepbegeleider in Brussel misschien iets voor jou?

Vzw UilenSpiegel voorziet in een opleiding, een passende verzekering en terugbetaling van gemaakte kosten. Je wordt begeleid door een medewerker van UilenSpiegel vzw bij de opstart. Interesse? Neem contact op met Nanouk: nanouk@uilenspiegel.net

PraatCafé Den Uil

We starten een PraatCafé voor lotgenoten in het dienstencentrum Randstad te Molenbeek. (timing najaar 2021)

Hiervoor zoeken we vrijwilligers die instaan voor de voorbereiding, bar, opruimen en andere logistieke taken, alsook een groep vrijwilligers die de activiteiten op zich nemen.

Wil jij mee een trekkende rol spelen en je vriendenkring uitbreiden? Aarzel niet en stuur een mailtje naar nanouk@uilenspiegel.net !

We voorzien begeleiding door een medewerker van UilenSpiegel, een verzekering en terugbetaling van gemaakte onkosten.

UilenSpiegel hecht veel belang aan discretie en het gevoel van veiligheid. De bescherming van uw persoonlijke gegevens wordt gegarandeerd en zal nooit zonder toestemming worden gepubliceerd.

 

(deze pagina werd bijgewerkt op 22/06/2021)

Lotgenotenbegeleiders