Oost-Vlaanderen

 

Volgende geplande ontmoetingsgroep

Er is in deze regio nog geen ontmoetingsgroep gepland

 

Zoekertjes

  • OV001: Ik ben een intelligente man van 55, uit de regio Sint-Niklaas/Gent. Ik ben op zoek naar een PlusVriend (m/v) om samen activiteiten te doen. Het liefst ga ik wandelen in de natuur. Vaak draag ik een fototoestel in de hand. Mijn hobby is dan ook fotografie. Verder vind ik het fijn om een keertje naar de cinema te gaan , of kan ik genieten van een gezellige babbel op een zonnig terras. Met mij kan je praten over allerhande thema’s, want ik heb een zeer brede interesse (28/05/2019)
  • OV003 : Ik ben een dame (41), woonachtig in de regio Dendermonde - Aalst. Graag had ik contact gemaakt met een PlusVriend (m/v) die net als ik er van kan genieten om te wandelen en/of fietsen in de natuur. Ik ben redelijk sportief en houd ook wel van een partijtje sqaush of tennis. Een culturele uitstap kan me ook boeien, zoals een bezoekje aan een vernissage. Of eens lekker uitwaaien aan zee, dat zie ik ook wel zitten. Heb je zin om met mij samen op stap te gaan ? (04/06/2019)
  • OV004: Ik ben een man (37), woonachtig te Aalst. Ik doe vrijwilligerswerk en verplaats met makkelijk in en rond Aalst met mijn fiets en brommer. Naar Gent zak ik ook wel eens graag af met de bus. Ik zoek een PlusVriend (m/v) die samen met mij wil sporten. Ik fiets graag, of vind het fijn om te gaan wandelen of joggen in de natuur. Mezelf telkens motiveren om te starten, verloopt soms wat moeilijker. Want samen sporten is leuker. Zie jij het zitten om samen sportief te zijn ? (24/06/2019)

 

 

Wil jij PlusVriend worden met iemand uit deze zoekertjes ?

Neem dan contact op via anneke@uilenspiegel.net
Opgelet! Vergeet niet de code van het zoekertje te vermelden. Bijvoorbeeld: OV001