Oost-Vlaanderen

 

Volgende geplande ontmoetingsgroep

Er is in deze regio nog geen ontmoetingsgroep gepland

 

Zoekertjes

  • OV002: Ik ben een dame van 54 uit Zottegem. Hou van wandelen in de natuur. De natuur blijft me boeien. Zo werk ik ook als vrijwilliger in een voedsel- en bloementuin. Ook ga ik wekelijks een babbeltje doen met bejaarden in een verzorgingstehuis. Ik ben op zoek naar een plusvriend(in) vooral om uitstappen te doen. Ik rijd met de auto, maar verkies het openbaar vervoer voor verdere afstanden. Heb jij zin om samen met mij op stap te gaan ? (21/10/2019)
  • OV004: Ik ben een man (37), woonachtig te Aalst. Ik doe vrijwilligerswerk en verplaats met makkelijk in en rond Aalst met mijn fiets en brommer. Naar Gent zak ik ook wel eens graag af met de bus. Ik zoek een PlusVriend (m/v) die samen met mij wil sporten. Ik fiets graag, of vind het fijn om te gaan wandelen of joggen in de natuur. Mezelf telkens motiveren om te starten, verloopt soms wat moeilijker. Want samen sporten is leuker. Zie jij het zitten om samen sportief te zijn ? (24/06/2019)
  • OV006: Ik ben een dame van 37 jaar, woonachtig in het centrum van Aalst. Ik werk als hulpverlener en op woensdag heb ik mijn vrije dag. Ik verplaats mij met het openbaar vervoer of met de fiets/brommer. Ik wil vooral mensen leren kennen, die in de regio Aalst wonen. Ikzelf kamp met winterdepressies. Gezien er nog steeds een taboe heerst, vind ik het makkelijker om hierover te praten met iemand die ook een psychische kwetsbaarheid heeft. Kan jij genieten van een babbeltje, lekker gezellig thuis met een warm kopje chocomelk id hand? Hou je van tekenen/schilderen/kleien/knutselen? Of heb je zin om met mij naar een toneelvoorstelling, tentoonstelling, concert, museum te gaan? Of een rommelmarktje afstruinen, een kringloopwinkel bezoeken of eens shoppen in Aalst? Aarzel dan niet om te reageren op dit zoekertje! (2/12/2019)
  • OV007 : Ik ben een man, geboren in 1970, afkomstig uit Zelzate. Ik zoek een PlusVriend, dit kan een man of vrouw zijn, dat maakt niet uit. Ik kijk er naar uit om samen met iemand te kunnen bijpraten over de zin van het leven en andere boeiende dingen in een cafeetje, of een goede babbel te doen tijdens een wandeling. Verder ga ik ook wel eens graag naar de film, een modern museum of tentoonstelling. Ik interesseer me ook in spiritualiteit. Ik verplaats me met de wagen, maar dan liever lokaal regio Gent-Eeklo-Sint-Niklaas. Of ik maak gebruik van het openbaar vervoer. Heb jij zin om kennis te maken ? (21/01/2020)

 

 

Wil jij PlusVriend worden met iemand uit deze zoekertjes ?

Neem dan contact op via anneke@uilenspiegel.net
Opgelet! Vergeet niet de code van het zoekertje te vermelden. Bijvoorbeeld: OV001