Nieuws

Maandelijks een overzicht ontvangen van onze activiteiten, nieuws en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

UilenSpiegel viert feest!

Op 22 oktober vieren we feest! We bestaan dan immers 25 jaar! We maken die dag ruimte voor een maatschappelijk debat en we staan stil bij onze mijlpalen uit het verleden, heden en toekomst. Samen met al onze vrijwilligers, leden en partners willen we deze hoogdag vieren!

Lees meer

Nieuws

Waarom je mee op wandel zou gaan met NatuurGenoten ?

Wandelen in de natuur… dat is toch simpel? Daar moet je toch geen apart project voor uitvinden? Dat hoor ik weleens als ik spreek over het idee van natuurwandelingen voor lotgenoten. “Ja, dat is waar, maar toch ook weer niet,” antwoord ik dan.

Lees meer

Nieuws

Welkom Caroline

We verwelkomen Caroline in ons midden die op de valreep in februari gestart is als Brusselmedewerker. Caroline Stroobants is een echte starter en zal een masterstudie combineren met een halftijdse job. Ze studeerde Bachelor in Sociaal werk aan de UCLL Sociale School Heverlee. In 2018 richtte ze de vzw Spectrum te Leuven op, een vereniging die zich inzet voor LGBTQ+.

Lees meer

Nieuws

Oproep naar jullie ervaringen rond behandelingsmethoden en medicatiegebruik

De ondersteuning en behandeling van psychische problemen is geen exacte wetenschap. De laatste 10 jaar zijn er heel wat verschillende behandelingsmethoden bijgekomen die verder reiken dan de klassieke drievuldigheid: pillen, therapie en rust. Maar in hoeverre worden de nieuwe én ook de oude methoden nu ingezet? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

Lees meer

Nieuws

Activiteitenverslag 2021

Oef ... Dat 2021 geen gemakkelijk jaar was, is voor iedereen duidelijk. Ondanks het niet altijd even gemakkelijke jaar, slaagden we er weeral in om tal van activiteiten te kunnen laten doorgaan. Lees hieronder het voorwoord van Vanessa uit ons activiteitenverslag en klik op de link onderaan voor het volledige activiteitenverslag

Lees meer