Nieuws

Update

Kom naar onze ledendag op 20 oktober!

Kom naar onze ledendag in Brussel op zaterdag 20 oktober! Op het programma staan onder meer een debat over werk, de prijsuitreiking bij onze poëziewedstrijd (Kronkelprijs 2018), een lezing over geluk door Nic Balthazar en de uitroeping van de vrijwilliger van het jaar. Schrijf je in (7 euro) vóór 12 oktober. Ben je nog geen lid? Niet getreurd, voor 5 euro extra is dat zo geklaard! (Bron Foto Nic Balthazar: readmylips.be)

Lees meer

Update

Schuilt er een dichter in jou? Neem dan deel aan de 12de editie van onze poëziewedstrijd!

Kronkelprijs 2018

Schuilt er een dichter in jou? Neem dan deel aan de 12de editie van onze poëziewedstrijd. Deadline voor inzendingen is 31 juli 2018.

Deze aankondiging is een persoonlijke uitnodiging voor ieder met een psychische kwetsbaarheid en/of voor wie onze doelgroep een warm hart toedraagt! Aan de voorzieningen en centra vragen we de wedstrijd te helpen bekend maken bij cliënten en medewerkers.

Lees meer

Update

Tijdschrift Spiegel is in aantocht

Over enkele dagen verschijnt de zomeruitgave van ons tijdschrift Spiegel. Thema dit keer is 'Kwetsbaar en creatief'. Als lid ontvang je de Spiegel vier maal per kalenderjaar. Voor 5 euro kan je lid worden

Lees meer

Update

Onze website in een nieuw kleedje

Als je regelmatig onze website bezoekt, dan heb je het zeker gemerkt: de site zit in een nieuw kleedje. Mogelijk ontdek je hier en daar nog een fout: een link die niet werkt bijvoorbeeld. Je mag eventuele foutjes melden op info@uilenspiegel.net. We werken deze dan zo snel mogelijk weg. Alvast bedankt voor je medewerking!

Lees meer