Nieuws

Update

Studiedag 'Participatie en herstel' te Brussel van 4 april is volzet

UilenSpiegel en Similes blikken terug op 10 jaar participatie binnen het project PSY107.

Welke impact heeft de participatie van gebruikers en hun omgeving op de organisatie van de geestelijke gezondheidszorg? Hoe kan de inbreng van patiënten en hun families in het herstelproces vergroten? Hoe beter inzetten op continuïteit van zorg en maatschappelijke inclusie? 

Hier vind je het volledige programma (pdf, 5Mb). Opgelet: de studiedag is volzet.

Lees meer

Update

Save The Date: Studiedag Participatie en Herstel op 4 april 2019

UilenSpiegel en Similes blikken terug op 10 jaar participatie binnen het project PSY107.

Welke impact heeft de participatie van gebruikers en hun omgeving op de organisatie van de geestelijke gezondheidszorg? Hoe kan de inbreng van patiënten en hun families in het herstelproces vergroten? Hoe beter inzetten op continuïteit van zorg en maatschappelijke inclusie?  Klik hier voor het volledige programma (pdf, 5Mb)

Lees meer

Update

Giften voortaan fiscaal aftrekbaar!

Wil je UilenSpiegel in 2019 steunen met een gift, dan krijg je van de belastingen een vermindering van 45% op het gestorte bedrag. Dit kan voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis, die op onze rekening staan ten laatste op 31 december. Zo kost een gift van 40 euro je slechts 22 euro, want je krijgt 18 euro terug.

Schrijf voor eind december 40 euro of meer over op het rekeningnummer BE34 0015 1222 9390 en vermeld ‘gift’.

Lees meer

Update

Onze website in een nieuw kleedje

Als je regelmatig onze website bezoekt, dan heb je het zeker gemerkt: de site zit in een nieuw kleedje. Mogelijk ontdek je hier en daar nog een fout: een link die niet werkt bijvoorbeeld. Je mag eventuele foutjes melden op info@uilenspiegel.net. We werken deze dan zo snel mogelijk weg. Alvast bedankt voor je medewerking!

Lees meer