Nieuws

Update

Giften voortaan fiscaal aftrekbaar!

Wil je UilenSpiegel in 2018 steunen met een gift, dan krijg je van de belastingen een vermindering van 45% op het gestorte bedrag. Dit kan voor giften vanaf 40 euro op jaarbasis, die op onze rekening staan ten laatste op 31 december. Zo kost een gift van 40 euro je slechts 22 euro, want je krijgt 18 euro terug.

Schrijf voor eind december 40 euro of meer over op het rekeningnummer BE34 0015 1222 9390 en vermeld ‘gift’.

Lees meer

Update

Kom naar onze ledendag op 20 oktober!

Kom naar onze ledendag in Brussel op zaterdag 20 oktober! Op het programma staan onder meer een debat over werk, de prijsuitreiking bij onze poëziewedstrijd (Kronkelprijs 2018), een lezing over geluk door Nic Balthazar en de uitroeping van de vrijwilliger van het jaar. Schrijf je in (7 euro) vóór 12 oktober. Ben je nog geen lid? Niet getreurd, voor 5 euro extra is dat zo geklaard! (Bron Foto Nic Balthazar: readmylips.be)

Lees meer

Update

Schuilt er een dichter in jou? Neem dan deel aan de 12de editie van onze poëziewedstrijd!

Kronkelprijs 2018

Schuilt er een dichter in jou? Neem dan deel aan de 12de editie van onze poëziewedstrijd. Deadline voor inzendingen is 31 juli 2018.

Deze aankondiging is een persoonlijke uitnodiging voor ieder met een psychische kwetsbaarheid en/of voor wie onze doelgroep een warm hart toedraagt! Aan de voorzieningen en centra vragen we de wedstrijd te helpen bekend maken bij cliënten en medewerkers.

Lees meer

Update

Tijdschrift Spiegel is in aantocht

Over enkele dagen verschijnt de zomeruitgave van ons tijdschrift Spiegel. Thema dit keer is 'Kwetsbaar en creatief'. Als lid ontvang je de Spiegel vier maal per kalenderjaar. Voor 5 euro kan je lid worden

Lees meer