Nieuws

Maandelijks een overzicht ontvangen van onze activiteiten, nieuws en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nieuws

Welkom Katlijn & Teun

We verwelkomen Katlijn (Coördinator project participatie) en Teun (Communicatiemedewerker) die in maart zijn gestart bij UilenSpiegel.

Lees meer

Nieuws

Waarom je mee op wandel zou gaan met NatuurGenoten ?

Wandelen in de natuur… dat is toch simpel? Daar moet je toch geen apart project voor uitvinden? Dat hoor ik weleens als ik spreek over het idee van natuurwandelingen voor lotgenoten. “Ja, dat is waar, maar toch ook weer niet,” antwoord ik dan.

Lees meer

Nieuws

Welkom Caroline

We verwelkomen Caroline in ons midden die op de valreep in februari gestart is als Brusselmedewerker. Caroline Stroobants is een echte starter en zal een masterstudie combineren met een halftijdse job. Ze studeerde Bachelor in Sociaal werk aan de UCLL Sociale School Heverlee. In 2018 richtte ze de vzw Spectrum te Leuven op, een vereniging die zich inzet voor LGBTQ+.

Lees meer

Nieuws

Oproep naar jullie ervaringen rond behandelingsmethoden en medicatiegebruik

De ondersteuning en behandeling van psychische problemen is geen exacte wetenschap. De laatste 10 jaar zijn er heel wat verschillende behandelingsmethoden bijgekomen die verder reiken dan de klassieke drievuldigheid: pillen, therapie en rust. Maar in hoeverre worden de nieuwe én ook de oude methoden nu ingezet? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

Lees meer