Antwerpen

 

Volgende geplande ontmoetingsgroep

Er is in deze regio nog geen ontmoetingsgroep gepland

 

Zoekertjes

  • A004: Ik ben een jongeman van 33, woonachtig te Antwerpen. Graag had ik contact gemaakt met een andere PlusVriend (m/v) uit de regio Antwerpen. Ik ben nogal cultureel aangelegd, en ga regelmatig naar de film, concerten of theater. Het is fijner om deze activiteiten in duo te kunnen doen. Heb jij interesse om me te vergezellen ? (03/06/2019)
  • A007: Ik ben een dame van 53, woonachtig te Duffel. Ik ben op zoek naar een vrouwelijke PlusVriend met rustige persoonlijkheid. Ikzelf ben ook een rustig persoon dus dat klikt mogelijk beter. Graag zou ik samen een uitstapje maken naar de cinema of een optreden. Of is een keertje gaan shoppen in Lier of Mechelen lijkt me ook wel eens fijn. Ik stap wat moeilijker en gebruik een rollator, maar met het juiste duwtje in de rug neem ik vlot de bus of trein. Heb jij interesse om met mij in contact te komen ? (16/09/2019)
  • A008: Ik ben een dame (55) woonachtig in Antwerpen. Ik ben op zoek naar een PlusVriend die een passie voor klassieke muziek kan delen. Graag ga ik een keertje naar een concert. Hiernaast interesseer ik me sterk in politiek, en ga hier graag over in gesprek. Voor een rustige wandeling in de natuur ben ik ook altijd te vinden. Tenslotte zou ik het fijn vinden om iets te gaan drinken en een babbel te doen als lotgenoten onder elkaar. Ik verplaats me met het openbaar vervoer. Wens jij graag met mij in contact te komen ? (30/09/2019)
  • A009: Ik ben een 59-jarige man uit Sint-Jozef-Olen en op zoek naar een vrouwelijke PlusVriend. Ik ben schrijver en deed al meerdere bijdragen aan het Tijdschrift voor Psychiatrie. Mijn interesse gaat vooral uit naar culturele activiteiten. Zelf teken en schilder ik ook regelmatig. Samen iets gaan drinken en eens een babbel kunnen doen als lotgenoten onder elkaar zou me zeker plezieren. Indien de andere PlusVriend een wagen heeft kunnen we ons makkelijk wat verder verplaatsen. Heb jij interesse om contact te maken ? (30/09/2019)
  • A010: Ik ben een dame van 45 uit Antwerpen, meer specifiek 'Het Kiel' zoals dat wordt genoemd. Ik ben wat introvert/verlegen van aard, en zoek een PlusVriend (m/v) waarop ik mee kan vertrouwen in het leggen van sociaal contact. Graag ga ik een koffie drinken, een keertje shoppen, of maak ik graag een uitstap naar een shoppingcenter. Ook een bezoekje aan cinema of theater zou ik fijn vinden. Of ga je liever wandelen ? Dat zegt me ook wel wat. Het liefst spreek ik af in Antwerpen zelf, omdat ik me verplaats met bus of tram. Heb jij interesse om samen op stap te gaan ? (1/10/2019)
  • A011: Ik ben een jongeman van 26, woonachtig in het PVT Schorshaegen te Duffel. Graag had ik kennisgemaakt met een vrouwelijke PlusVriend van ongeveer dezelfde leeftijd. Het liefst ga ik  samen iets drinken of een concertje doen. Heb jij interesse om contact met mij te maken ? (8/10/2019)

 

Wil jij PlusVriend worden met iemand uit deze zoekertjes ?

Neem dan contact op via anneke@uilenspiegel.net
Opgelet! Vergeet niet de code van het zoekertje te vermelden. Bijvoorbeeld: A004