Antwerpen

 

Volgende geplande ontmoetingsgroep

Er is in deze regio nog geen ontmoetingsgroep gepland

 

Zoekertjes

  • A004: Ik ben een jongeman van 33, woonachtig te Antwerpen. Graag had ik contact gemaakt met een andere PlusVriend (m/v) uit de regio Antwerpen. Ik ben nogal cultureel aangelegd, en ga regelmatig naar de film, concerten of theater. Het is fijner om deze activiteiten in duo te kunnen doen. Heb jij interesse om me te vergezellen ? (03/06/2019)
  • A009: Ik ben een 59-jarige man uit Sint-Jozef-Olen en op zoek naar een vrouwelijke PlusVriend. Ik ben schrijver en deed al meerdere bijdragen aan het Tijdschrift voor Psychiatrie. Mijn interesse gaat vooral uit naar culturele activiteiten. Zelf teken en schilder ik ook regelmatig. Samen iets gaan drinken en eens een babbel kunnen doen als lotgenoten onder elkaar zou me zeker plezieren. Indien de andere PlusVriend een wagen heeft kunnen we ons makkelijk wat verder verplaatsen. Heb jij interesse om contact te maken ? (30/09/2019)
  • A011: Ik ben een jongeman van 26, woonachtig in het PVT Schorshaegen te Duffel. Graag had ik kennisgemaakt met een vrouwelijke PlusVriend van ongeveer dezelfde leeftijd. Het liefst ga ik  samen iets drinken of een concertje doen. Heb jij interesse om contact met mij te maken ? (8/10/2019)
  • A012: Ik ben een dame van 60, woonachtig in Lier. Het liefst zoek ik contact met een vrouwelijke PlusVriend dit bij mij in de buurt woont. Graag zou ik kleine uitstappen maken naar de winkelstraten, kringloopwinkel. Of een wandelingetje en samen een koffie gaan drinken zou ik ook best fijn vinden. Ik kan me met de bus verplaatsen maar liefst niet té ver (Duffel, Lint, ...). Heb je interesse om met mij op stap te gaan ? (25/11/2019)
  • A013 : Ik ben een 50-jarige dame uit Antwerpen en zoek een PlusVriend (m/v) die samen met mij graag iets wil gaan drinken en een fijne babbel wil doen. Ik ga ook wel eens graag een rommelmarktje doen. Ik kan me gemakkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer. Zin om samen af te spreken ? (25/11/2019)
  • A014: Ik ben een dame van 48, woonachtig te Duffel. Ik ben tweetalig (Nederlands - Frans). Ik verplaats me graag zelfstandig met de bus of trein. Ik zou graag een PlusVriend leren kennen om eens te kunnen gaan shoppen in Lier of Mechelen, samen een keertje naar de cinema te gaan of eens iets te gaan eten. Ik ben zelf een rustig type, dus zoek een PlusVriend die ook eerder rustig van aard is. Heb jij interesse ?  (2/12/2019)
  • A015: Ik ben een 34-jarige dame uit de gemeente Duffel. Ik ken goed mijn weg in het Antwerpse. Ik zou graag nieuwe vrienden maken en ben op zoek naar een PlusVriend om samen meer activiteiten te kunnen doen. Mijn interesses zijn : kaartjes maken, shoppen, wandelen en fietsen, een andere gemeente verkennen, naar een vereniging gaan zoals Sprang, Passant. Heb jij interesse om samen met mij op stap te gaan ?  (2/12/2019)
  • A016 : Ik ben een 64 jarige dame uit Antwerpen. Ik zoek een PlusVriend, man of vrouw, dat maakt niet uit om samen een keertje naar de film te gaan, een wandeling te doen, een tentoonstelling te bezoeken. Een koffietje gaan drinken in het buurthuis zie ik ook wel zitten. Soms ben ik fysiek minder in vorm en dan lukt het me moeilijker om mezelf te motiveren. Ik heb dan ook de neiging om mezelf eerder onzichtbaar te maken. Heb jij interesse om samen op stap te gaan en me mee te motiveren om sociale activiteiten te doen ?  (21/01/2020)
  • A019: Ik ben een 58 jarige man uit Lier. Ik zoek een mannelijke PlusVriend om samen te gaan wandelen of fietsen. Een keertje naar toneel of cinema te gaan of gewoon eens gezellig te buurten. Daarom het liefst iemand uit Lier zelf. Ik verplaats me met de fiets of het openbaar vervoer. Eventueel kan ik ook met iemand in Duffel of Kessel en de omgeving rond Lier afspreken. Wie heeft zin om eens met mij kennis te maken ? (04/02/2020)
  • A021: Ik ben een man (43) woonachtig te Duffel. En zoek een PlusVriend die me mee wil ondersteunen om me makkelijker open te stellen voor wat meer sociaal contact. Graag zou ik uitstapjes willen maken. Een keertje wandelen in de natuur, een bezoekje aan de zoo of een pretpark. Een keertje naar de cinema zie ik ook wel zitten. Ik ben een man die humor kan appreciëren, het is voor mij een goed middel tegen de moeilijkere momenten. Heb jij interesse om samen op stap te gaan ? (2/03/2020)

 

Wil jij PlusVriend worden met iemand uit deze zoekertjes ?

Neem dan contact op via anneke@uilenspiegel.net
Opgelet! Vergeet niet de code van het zoekertje te vermelden. Bijvoorbeeld: A004