Vlaams-Brabant

 

Volgende geplande ontmoetingsgroep

Er is in deze regio nog geen ontmoetingsgroep gepland.

 

Zoekertjes

  • VB002: Ik ben een man van 47, uit de regio Asse. Ik ben op zoek naar een wat assertievere PlusVriend, die mij kan ondersteunen in het leggen van contacten. Om samen naar de bibliotheek te gaan, en af en toe samen een culturele/sociale activiteit te bezoeken. Kan jij vlot overweg met het internet ? Dan kan je me misschien ook wel wat handige tips geven (28/05/2019)
  • VB003: Ik ben een man van 40 jaar uit Vilvoorde. Graag wandel ik in de natuur gecombineerd met een terrasje doen. Cultuur zoek ik te weinig op. Ik ben beperkt qua mobiliteit want heb geen wagen. Maar kan me verplaatsen via openbaar vervoer. Koken, gezellig keuvelen door de stad en in het groen vertoeven doe ik het liefst. Aangezien ik met overgewicht te kampen heb zou ik meer willen bewegen en gezonder willen eten. Wil jij me leren kennen ? (16/9/2019)
  • VB004: Ik ben een jongedame (30) woonachtig te Kessel-Lo. Ik zou graag een PlusVriend (m/v) leren kennen uit de regio Leuven. Ik houd van sporten (zwemmen, badminton), en hoop in de toekomst dit weer vaker te kunnen doen. Daarnaast ga ik graag een koffietje drinken om eens te babbelen onder lotgenoten. Het zou ook fijn zijn indien dit al eens in het Frans kan, ik volg namelijk lessen Frans. Op deze manier kan ik makkelijker oefenen. Of ook gewoon eens samen boodschappen kunnen doen zou tof zijn. Heb jij interesse om met mij contact te maken ? (01/10/2019)
  • VB005 : Ik ben een dame van 50, woonachtig in het Leuvense. Ik ben op zoek naar een vrouwelijke PlusVriend die graag met mij uitstapjes wenst te maken. Ik heb vooral interesse in culturele activiteiten, een keer naar de cinema gaan of een rustige wandeling. Verplaatsen doe ik me vooral met de bus. Heb jij interesse om samen op stap te gaan ? (10/02/2020)

 

Wil jij PlusVriend worden met iemand uit deze zoekertjes ?

Neem dan contact op via anneke@uilenspiegel.net
Opgelet! Vergeet niet de code van het zoekertje te vermelden. Bijvoorbeeld: VB002