Trappen Tegen Grenzen 2.0 - 1000 km met de fiets

In september 2021 zal Anneke samen met haar gravelsister Nathalie opnieuw onze landsgrenzen opzoeken om een verhaal van kracht en hoop te verspreiden rond psychische kwetsbaarheid. Deze keer nemen ze 6 compagnons mee, het TTG Team 2021!
6 lotgenoten zullen samen met hen een tocht van 1000 km fietsen, en trappen tegen de grenzen van België.
 

Dit verhaal wordt vast een heel avontuur. Want het is meer dan fietsen alleen. De deelnemers zullen zelf ook aan de slag gaan om fondsen in te zamelen om hersteltools toegankelijk te maken voor iedereen, leren om eenvoudig te reizen met heel hun hebben en houden op de fiets, eerste hulp bij fietspech leren (zowel technisch als lichamelijk 🙂), ontdekken hoe je jezelf mentaal kan voorbereiden op lange afstanden fietsen, hoe het onderweg zijn naar een bestemming meer voldoening kan geven dan de bestemming zelf, hoe je een steun voor elkaar kan zijn … en soms ook niet, … kortom hoe een fiets een echt hersteltool kan zijn. 

Neem zeker een kijkje op de website www.trappentegengrenzen.be, waar de teamleden al graag een beetje van zichzelf bloot gaven. Om hen echt te leren kennen kan je hun avonturen de komende maanden mee volgen op de Facebookpagina en Instagram van Trappen Tegen Grenzen.